Legyen Önnek is saját gépjármű értékesítője! - Premium Car Outlet

Legyen Önnek is saját gépjármű értékesítője!

A jó közvetítő garancia a sikeres üzlethez
Autó kínálatunkAjánlatkérés

szolgáltatásaink

Akár eladna, akár venne, jó helyen jár, mi segítünk!

Célunk a jó üzleti időzítések összehangolása, a jövőbeni eladások és vásárlási szándékok összekötése.

Eladni szeretnék

Szeretné eladni, vagy lecserélni autóját? Egy kereskedő alacsony beszámítási árat mondott? Nincs ideje az eladással foglalkozni? Szeretné, hogy az eladással járó teendők egyszerűen és gyorsan menjenek?

Személyes konzultáció egy Mobil, független értékesítési tanácsadóval
Egy személyes konzultáció alkalmával, üzleti stratégiát készítünk a gépjármű értékesítésére.
Az autó egyedi tulajdonságainak megfelelően, piaci elemzést követően profi hirdetést hozunk létre.
Helytől független tanácsadással, folyamatos üzleti segítségnyújtással, rugalmas budapesti munkavégzéssel állunk rendelkezésére.
Segítünk a piaci ár meghatározásában
Ha bizonytalan autója piaci árában, segítünk. Megnézzük a kínálatot, felmérjük a konkurens hirdetéseket és meghatározzuk a reális piaci árat.
A Vevői igényeket fogadjuk
Teljeskörű, felkészült és profi tájékoztatást nyújtunk az érdeklődőknek, segítünk a felmerülő vevői igények kiszolgálásában.
Társa leszünk az áralku tárgyalásban
Fogadjuk és szűrjük az autójára érkező érdeklődéseket, ajánlatokat. A beszámítási/csere lehetőségeket átvállaljuk, így növeljük autójának eladhatóságát, erősítve ezzel piaci pozícióját!
adminisztráció
Az eladási folyamat során felmerülő papírmunkát és jogi kötelezettségek elvégzését vállaljuk.
Megtaláljuk álmai autóját
Gyorsan és szakszerűen felkeressük az Ön által megálmodott modell legideálisabb jelöltjeit. Teljeskörű tájékoztatást nyújtunk az autó előéletéről.
segítünk a bevizsgálásban
Akár helyszíni állapotfelmérésre van szüksége vagy szervízben történő átvizsgálásra, mindenben a segítségére leszünk. 
Biztosítás és finanszírozás
Mindkét területen profi partnereinknek köszönhetően gyorsan és precízen biztosítunk ajánlatokat, melyekből Önnek csak választania kell. 
Papírmunka, adminisztráció
A teljes folyamatban segítséget nyújtunk a papírmunkától kezdődően, az autó átírásáig. 

Venni szeretnék

Amennyiben határozott elképzelése van, vagy csak körvonalaiban tudja, hogy milyen autót szeretne vásárolni, ossza meg velünk ezeket az információkat és segítünk a megfelelő autó kiválasztásában, beszerzésében. Akár jelenlegi autójának a beszámításával, vagy értékesítésével összekötve, találjuk meg a legjobb választást.

CÉGEKNEK

Flottakezelés

Több autóval rendelkezik? Kisebb céges flottája van és az autók cseréjénél nincs olyan szakembere aki kezelje az üzleti folyamatokat?

Javaslatunk a következő: érezze úgy, hogy van egy saját autós szakembere, egy saját gépjármű értékesítője. Aki egy független értékesítési tanácsadóként kezeli az autós ügyeit akár a beszerzéstől a gépjárművek eladásáig! Folyamatosan mentorálja gépparkját és a felmerülő autós igényekben gyors segítséget nyújt.

Az Ön megbízása, az Ön sikere!

Bizonyára az Ön cégénél is nagyon fontos, hogy az autópark körüli folyamatok rendezettek és kiszámíthatóak legyenek. Kiemelt fontossággal bír a csere időszak, amikor a kifutó használtautókat új autókra cseréli. Céges szinten nem mindegy, hogy milyen áron értékesíti a használtautóit. Sok vállalkozásnál jelent problémát, hogy nincs olyan szakember aki kezeli ezeket az autós üzleti teendőket. Biztos, hogy az ügyvezető vagy a cégtulajdonos feladata a fentiekben említett folyamatok megoldása? Véleményünk szerint csak részben!

Ehhez szükséges egy tapasztalt szakembert megbízni aki megismeri a gépparkját, felméri az igényeit és profi módon tervei meg az autók beszerzését és eladását. Akár időszakonként részfeladatokat vállalva az autóparkkal kapcsolatos üzleti teendőkben. Ez az üzleti modell garantáltan időt spórol és anyagi előnyt eredményez!

Magyarországon élő és angolul beszélő külföldi állampolgárok számára támogatást nyújtunk használtautó értékesítésben vagy vásárlásában.

For foreign citizens who living in Hungary and speak English we can give support in used car sale or buy.

Used car sales support / diplomatic sales representative

Thinking about selling your used car? We can give you professional advice or take care of the entire process.

Rólunk

Legyen Önnek is egy független,
gépjármű értékesítési tanácsadója!

A mi feladatunk a vevő és az eladó közötti hiteles kommunikáció megteremtése. Fontos számunkra, hogy mindkét félnek megfelelő szakmai tanácsadással szolgáljunk. Az adásvétel és a termék körüli esetleges problémákat megszűrjük és ezek javítsuk annak érdekében, hogy a jövőben ne alakuljanak ki vitás helyzetek.

A közvetítői szerepkör lényege a win–win üzletmenet! Fő szempontunk még a jó időzítések összehangolása a jövőbeni eladások és vásárlási szándékok
összekötése.

Közvetítői díj

3,5 % +ÁFA

  

Gépjárműve telephelyünkön történő tárolásával

4,5 % + Áfa

A közvetítői díj tartalmazza:

 • személyes konzultáció-tanácsadás
 • szerviz múlt ellenőrzése
 • piaci ár meghatározása
 • profi hirdetés készítése
 • vevői igények fogadása és kiszolgálása
 • szervizes vagy mobil-helyszíni állapotfelmérés megszervezése
 • áralku tárgyalás
 • gépjármű beszámítás – legjobb beszámítási ár kialakítása
 • kedvező finanszírozási lehetőségek közvetítése
 • független biztosítás közvetítés
 • gépjármű műszaki garancia közvetítés
 • szerződéskötés
 • gépjármű átadás

Gépjárműve telephelyünkön történő tárolásával:

 • Frekventált autóértékesítési lokáció.
 • A MARSO közvetlen szomszédságában, szinte azonnal elérhető állapotfelmérések illetve egyéb vevői igények kiszolgálásával.
 • Az értékesítés esélye nő, mivel gépjárműve bármikor megtekinthető – akár műszaki szempontból is – a telephelyünkön.

"Örülök, hogy Berkesi úrral a sors összehozott bennünket, azóta gépjármű beszerzéseinket, és azok szervizelését nyugodt szívvel rábízhatom. Ügyfeleként azt tapasztalom, hogy a megelőlegezett bizalmat nagyra értékeli, azzal soha nem él vissza, szakmailag felkészült, és nem utolsó sorban a rábízott feladatokat lelkiismeretesen, határidők betartásával elvégezi. Személyében nem csak egy szimpatikus fiatal embert ismertem meg, hanem egy társat kaptam az élettől, akiben megbízhatok, és bármikor számíthatok az önzetlen segítségére. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, javaslom tegyék próbára, és garantálom, hogy nem csalódnak benne!"

Lovászi Tibor

ügyvezető igazgató

"Szkeptikus voltam az autókereskedőkkel kapcsolatban és azt gondolom vagyunk ezzel így néhányan. Adódott egy helyzet ami elkerülhetetlenné tette, hogy segítséget keressek egy beszámítás, adás-vétel lebonyolításához. Ajánlás útján jutottam el Berkesi Gyula értékesítőhöz. Meglepő volt tapasztalni szinte az első pillanatoktól az intelligenciát, figyelmességet és stílust. Csodáltam azt a szakértelmet amivel meggyőzött arról, hogy biztonságban lesz közös ügyletünk. Együttműködésünk alatt szinte napi kapcsolatot tartott, mindenről pontosan tájékoztatott, teljes bizalmat éreztem és garanciát a sikeres üzletre. Így lett! Élmény volt megtapasztalni ezt a fajta szakmai profizmust!
Köszönöm Neked és további sikereket kívánok!”

Kulcsár Gábor

épületszobrász-belsőépítész

"Mindig nehéz megtalálni azt a személyt akiben megbízhatunk és az autóvásárlásnál segítségünkre van. Ez egy nehéz szakma tele buktatókkal. Berkesi Gyula személyében olyan megbízható szakemberre találtam - ajánlás útján - aki bátran átvállalta az autóvásárlás minden nehézségét és remek üzletet sikerült lebonyolítanunk közösen. Köszönöm a rengeteg segítséget, utánajárást és korrekt hozzáállást. Élmény volt együtt dolgozni!"

Balogh Balázs

műszaki igazgató

stratégiai partnereink

Eladna vagy venne?

Töltse ki űrlapunkat vagy foglaljon időpontot személyes tanácsadásra és mi 48 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot!
ajánlatot kérekidőpontot foglalok