Legyen Önnek is saját gépjármű értékesítője - Premium Car Outlet

Ismerjen meg minket

Rólunk

A Premium Car Outlet Kft. két vezetőjének célkitűzése, hogy az ügyfeleinek kimagasló támogatást nyújtson az autó értékesítés és beszerzés területén. Folyamatosan keressük a legjobb üzleti forrásokat ahhoz, hogy a változó és egyedi igényekre gyors és precíz megoldásokat tudjunk kínálni. Partnereink között megtalálhatóak flottakezelők, lízingcégek, autólicit felületek, független biztosítási alkusz és autóalkatrész kereskedés.

Egy autó vásárlása, legyen szó új vagy használtautó – kicsit olyan, mint egy házasság. Jó döntést kell hozzunk!

Sok időt töltünk majd az autónkkal. Biztonságra és bizalomra szeretnénk alapozni vele a kapcsolatunkat. Közben anyagi-gazdasági szempontokat is figyelembe kell vennünk. Legyen szó a magánéletünkről vagy a munkánkról, ma már mindkét területnek kiemelt szereplője az autónk.

Az autó vásárlásának és cseréjének az időszaka mindenképpen egy szorult helyzet. Két választható út van: engedni az idő szorításának és kedvezőtlen gazdasági döntéssel elengedni a meglévő autónkat piaci ár alatt, vagy szerencsésen piaci áron eladni. Ez utóbbi a jó megoldás! Mivel ebben a témában sok esetben érzelmi alapon hozunk döntéseket és ezt még nehezítik az egyéb elfoglaltságaink, hajlamosak vagyunk gyors és kedvezőtlen anyagi döntést hozni.

A leendő vevőnek biztonságos üzletkötést és átvizsgált, megbízható autót értékesítünk. A folyamat során olyan előnyös lehetőségeket kínálunk, mint például a vevő használtautójának a beszámítása, banki lízing ügyintézés, biztosítás kötés és a gépjármű szervizes átvizsgálása.

Teljeskörűen intézzük a szerződéskötés és átírási folyamatokat.

Berkesi Gyula vagyok, az Ön
autó értékesítője

Budapesten élek a családommal, két gyermek édesapja, értékesítő-vállalkozó.

Premium Car Outlet Kft. elindítása előtt több mint 10 évig márkakereskedésekben új és használtautók százait értékesítettem. Az az autó értékesítő, kereskedő vagyok, aki megtalálja az értéket az üzletkötés folyamatában. Ezt az értéket képviselem a teljes üzlet során az eladási szándéktól az elégedett vásárlásig. Az eddigi sikeres éveim által, az autós szakma a szenvedélyemmé vált, és büszkén állíthatom, hogy a munkám egyben a hobbim is. Arra is törekszem, hogy az üzleti kör – amit építek – az emberi kapcsolatok terén is fejlődhessen, és messzemenően kiszámítható és hosszútávú bizalmi viszonyra épüljön.

Tevékenységünk fő iránya egy közvetítői szerep. A kereskedelemben létrejövő hiteles és biztonságos üzletkötés mentora vagyok. Az Eladó és Vevő között létrejövő win-win üzlet szakértője, a termék ismerője, az érdekek egyesítője!

Elérhetőség:

+36 (70) 416-5888

gyberkesi@premiumcaroutlet.hu

Kovács Zoltán vagyok, az Ön autó értékesítője.

Gyermekkorom óta az autók körül forog az életem, emiatt ebben az irányban tanultam, majd helyezkedtem el.

A márkaszervizek világában szocializálódtam, az alapoktól haladva voltam szerviztanácsadó, műhelyvezető, majd műszaki vezető. Több mint 20 éves szakmai múltam során volt szerencsém kellő mélységekben átlátni és ismerni a márkakereskedések működését, jogszabályi hátterét, megérteni az ügyfelek igényeit. 

A fejlődés folytatásaként 2021 márciusában csatlakoztam a Prémium Car Outlet Kft.-hez mint tulajdonos és ügyvezető. Azzal a vízióval érkeztem, hogy a – magas szintű szabványok szerint működő márkakereskedésekben szerzett – tapasztaltok felhasználásával, különleges és egyedi szolgáltatásokat nyújtva üde színfoltja legyen a használt autó értékesítő cégeknek.

Abban hiszek, hogy őszinte és proaktív kommunikációval, hivatástudattal hosszútávú szimbiózis üzleti kapcsolatokat alakítunk ki.

Elérhetőség:

+36 (30) 014-0888

zkovacs@premiumcaroutlet.hu

Mi az ajánlatunk Önnek?

Idő, energia, és anyagi előny az üzletben! Bízza ránk a használt autójának az értékesítését és saját értékesítési tanácsadót kap az üzleti folyamatra.

Az Ön érdekeit szem elött tartva, az autója piaci előnyeivel dolgozunk.

Online időpontfoglalás – Személyes tanácsadás

Kérjen visszahívást egy kattintással, vagy foglaljon időpontot online, hogy értékesítő kollégánk minél előbb felvegye Önnel a kapcsolatot!

Az egyeztetést követően egy személyes találkozó alkalmával üzleti tervet készítünk a gépjármű értékesítésére vagy beszerzésére. Minden kérdést, mely az autóvásárlással vagy eladással kapcsolatban felmerülhet, részletesen átbeszélünk.

Az első találkozón profi képeket készítünk az eladásra szánt autóról. A gépjármű egyedi tulajdonságait figyelembe véve piaci elemzést végzünk, majd elkészítjük a gépjármű hirdetését. Kérésének és igényeinek megfelelően keressük fel akár munkahelyén vagy az otthonához közeli helyszínen. Folyamatos üzleti segítségnyújtással, rugalmas budapesti munkavégzéssel állunk rendelkezésére.

Online időpontfoglalás – Személyes tanácsadás

Kérjen visszahívást egy kattintással, vagy foglaljon időpontot online, hogy értékesítő kollégánk minél előbb felvegye Önnel a kapcsolatot!

Az egyeztetést követően egy személyes találkozó alkalmával üzleti tervet készítünk a gépjármű értékesítésére vagy beszerzésére. Minden kérdést, mely az autóvásárlással vagy eladással kapcsolatban felmerülhet, részletesen átbeszélünk.

Az első találkozón profi képeket készítünk az eladásra szánt autóról. A gépjármű egyedi tulajdonságait figyelembe véve piaci elemzést végzünk, majd elkészítjük a gépjármű hirdetését. Kérésének és igényeinek megfelelően keressük fel akár munkahelyén vagy az otthonához közeli helyszínen. Folyamatos üzleti segítségnyújtással, rugalmas budapesti munkavégzéssel állunk rendelkezésére.