Eladná a prémium autóját, vagy venne? Segítünk Önnek!

Célunk a jó üzleti időzítések összehangolása, a jövőbeni eladások és vásárlási szándékok összekötése.

Szeretné eladni, vagy lecserélni autóját? Egy kereskedő alacsony beszámítási árat mondott? Nincs ideje az eladással foglalkozni? Szeretné, hogy az eladással járó teendők egyszerűen és gyorsan menjenek?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Képviseli Önt az autós üzleti folyamatban. Szakember, aki részleteiben tudja az autós szakmát, ismeri az eladás és vételi folyamatokat. Megismeri az igényeit, az autóját, és a körülményeknek megfelelően sikeres üzletet hoz Önnek.

Ebben az üzletben a közvetítő egy autós szakember. Kiváló kapcsolat rendszerrel bír. Megoldást keres és talál. A tapasztalatai útján ismeri a szakma előnyeit és hátrányait. Szem előtt tartva az Ön érdekei és céljait, jól időzít, jól tanácsol és gyorsan átlátja az üzleti lehetőségeket.

A megbízott szakember, kizárólag a feladatra koncentrál. Ismeri az Ön érdekeit, erre figyel és szakmailag támogatja. Nem kell fogni a kezét a folyamatban, tapasztalt és tudja a dolgát. Elég akkor megbízni, amikor a céges érdekek megkívánják, így nem kell a kollégák energiáját és figyelmét elvonni az állandó és futó céges munkafolyamatokról. Ezzel Ön időt és energiát spórol, valamint gazdaságilag jó döntést hoz.

Időt és energiát spórolunk Önnek ezzel a folyamattal. Az érdeklődők sok esetben lehetnek nyersek, és az alku kapcsán sértőek. Ilyen és hasonló helyzetek miatt, Ön akár megunhatja az autó hirdetését és ez által kedvezőtlen üzleti döntést hozhat. Mi viszont ezeket a helyzeteket jól kezeljük és sikerre visszük a kapcsolatokat.

Mi tudjuk, hogy mivel lehet egy autós hirdetést vonzóvá tenni! Profi képeket készítünk, és előnyös üzleti folyamattal, mint például a gépjármű beszámítás, tesszük versenyképessé az autóját. Szakmai hátteret helyezünk a hirdetés mögé, mely minden esetben értéknövelő tényező! 

Célunk, hogy nálunk a gépjármű eladási és vételi szándékok igény szinten megjelenjenek. A közvetítő feladata, hogy ezeket az igényeket, információkat összekapcsolja. A jó időzítés a siker kulcsa. Ehhez csupán az Ön elképzeléseire van szükségünk, kérjük ossza meg velünk ezeket!